Сет 3 "Неврологично здраве", Brain Support + Omega Pure EPA-DHA 720

5 от 5 / 1 гласа

309.00 лв. 359.00 лв. Спестявате 50 лв.

Съдържание: Brain Support, 120 капсули + Omega Pure EPA-DHA 720- 240 таблетки

Основни характеристики: 1.Brain Support - 120 капсули. ● Тази добавка е обновена с нови клинично доказани и патентовани био-активни растителни съставки за укрепване на мозъка и централната нервна система включително: ● EGCG (екстракт от зелен чай) — за подобряване на мозъчната дейност чрез поддържане на здрави кръвоносни съдове и подобряване на притока на кръв към мозъка. ● BCM-95®Curcugreen® — за подобряване здравето на възпалителните маркери с повишена бионаличност, която на своя страна произвежда по-големи нива на куркуминуиди. ● Sibelius™Sage —за повишаване на образуването на първична, вторична и работна памет. ● Ресвератрол — за подсилване на когнитивната функция с мощните си антиоксидантни свойства. ● Екстракт от Байкалски шлемник —за неутрализиране на свободните радикали, които могат да навредят на мозъка. ● Дозировка: За възрастни – 4 капсули дневно като хранителна добавка

 

2.Omega Pure EPA-DHA 720 - 240 меки капсули. ● Чисто рибено масло омега-3 добито от аншоа, сардина и скумрия.● Докозахексаеновата киселина (DHA) допринася за поддържането на нормална мозъчна функция* и за нормално зрение*. ●EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето*. ● *Полезен ефект се получава при дневен прием от 250 мг от EPA и DHA. ● Приемът на DHA от майката допринася за нормалното развитие на мозъка в плода и в кърмени бебета**. ● ** Полезен ефект се получава от прием на 200 мг. DHA като допълнение към дневния препоръчителен прием на омега-3 при възрастни. ● Употреба за възрастни и деца: По две меки капсули 1-2 пъти дневно (за деца по две капсули само веднъж дневно) с храна или съгласно препоръките на вашия лекар.

Хранителните добавки не заместват разнообразно хранене. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.