Сет 3 "Стомашно-чревно здраве", Berberine Pro + Magnesium Citrate + UltraBiotic Daily, 1*90+1*120+1*60 капсули

5 от 5 / 1 гласа

299.00 лв. 349.00 лв. Спестявате 50 лв.

Основни характеристики:

1.Berberine Pro е висококачествена формула с биологично активни форми на берберин и канела. ● Тя спомага за поддържане на здравословна кръвна захар, нива на липидите в кръвта, антиоксидантна активност и производство на енергия от въглехидрати. ● С драстичното нарастване на инсулиновата резистентност, диабета тип 2 и невропатията през последното десетилетие балансът на кръвната захар и липидите в кръвта се превърна в приоритет за много хора. ● Ползите включват: ● Подпомагане на здравословния баланс на кръвната захар. ● Подпомагане на здравословни нива на липидите в кръвта. ● Насърчаване на антиоксидантната активност в организма. ● Подпомагане на здравословната функция на сърдечносъдовата система. ● Подпомагане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт. ● Подпомагане на здравословното регулиране на апетита. ● Подпомагане на здравословен възпалителен отговор.● Дозировка: 3+1 дневно преди хранене.

2. Magnesium Citrate -120 капсули.● Бионаличен магнезий и калций за здравословна мускулна функция.,● NutriDyn Магнезиев цитрат е натурална хранителна добавка и съдържа силно бионаличен магнезиев цитрат както и калциев цитрат – два основни минерала, които поддържат мускулната функция, минерализацията на костите, невротрансмисията и други физиологични процеси в човешкия организъм.,● Дозировка: 3*1 дневно.

 

3. UltraBiotic Daily е основна пробиотична добавка, включваща смес в съотношение 50:50 на патентовани Lactobacillus acidophilus NCFM® и Bifidobacterium lactis Bi-07® – два от най-добре проучените щамове пробиотици.● Синергията от Lactobacillus acidophilus NCFM® и Bifidobacterium lactis Bi-07® за поддържането на здравословен баланс на чревната флора, имунната функция и правилното храносмилане на жизненоважни вещества. ● Дозиране: По една капсула веднъж или два пъти дневно.

Хранителните добавки не заместват разнообразно хранене. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.