Сет против акне с пробиотици

0 от 5 / 0 гласа

69.00 лв. 99.00 лв. Спестявате 30 лв.

писание и начин на употреба

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ:

Гелът осигурява нежно, дълбоко почистване и дава възможност на клетките да дишат, осигурявайки проникването на повече кислород, необходим за заздравяването. Той отстранява ненужните мастни секрети и замърсяването, които могат да причинят появата на пъпки, черни точки и разширени пори. С нежната си формула, той отстранява излишния себум, без да измива прекомерно и да унищожава естествения баланс на микробиома. Докато разнасяте гела по кожата си в продължение на една минута, пробиотиците се активират и започват да действат като естествени антибиотици срещу вредните бактерии.

 

КРЕМ:

Овлажнителят съдържа хидратиращи кожата съставки, които привличат, задържат и поддържат необходимото ниво на влажност на Вашата кожа. Вече няма да усещате сухотата, която лекарствените продукти за акне често предизвикват.

Дневният крем овлажнява и възстановява естествения баланс на кожата. Бързо и видимо намалява възпалителните процеси и свива порите. Ако се използва всеки ден, кожата става здрава, гладка и тонизирана. Пробиотиците подобряват бариерната функция на кожните клетки и повишават устойчивостта на микробиома срещу инфекции.

Силициевата киселина ефективно убива бактериите в порите, откъдето започва акнето. Тя обаче може да дразни Вашата кожа, ако остава на повърхността. Нашата изключителна технология Smart Target® капсулира силициевата киселина и така тя прониква директно във Вашите пори. С прецизността на лазер тя започва да унищожава бактериите в дълбочина. Smart Target® технологията осигурява по- бързо и по-голямо количество силициева киселина директно в порите и разрешава проблема ефективно.

 

КОРЕКТОР:

Коректорът е продукт за локално третиране на акне с двойно действие – изсушава и отстранява пъпките и прикрива дефектите. След като Вашето акне вече е под контрол, ще искате да заличите доказателствата за неговото съществуване и Вашата кожа да възвърне естествената си красота.

Вече има съставки за грижа за кожата със силно действие като пробиотиците, които се справят с други кожни проблеми, свързани с акнето, като зачервяване, лъщене, белези от акне и неравномерен тонус и текстура. Пробиотиците атакуват вредните бактерии дълбоко в кожата, откъдето започва акнето. Пробиотикът има силно антибактериално действие и свойства на естествен антибиотик.

Активната съставка Peelmoist (Пийлмойст) спомага за допълване на съдържанието на влага. Тя успокоява кожата и предотвратява появата на белези.

Олекотеният, на водна основа, цветен коректор стои естествено върху кожата, балансирайки зачервяването и закривайки белезите от акне. Естественият цвят е подходящ за кожа с различен тен.