Течен хайлайтър за тяло и лице – GLOW ON

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 45.00 лв. Спестявате 12 лв.

Съдържа: Фракционирано кокосово масло, Масло от бадем, Невен, Маслина, Жожоба, Какао, Цетилов алкохол (вид мастен алкохол с широка употреба в козметиката има свойството на сгъстител, напълно безвредна съставка), Витамин Е, Минерална мика, Аромат

Съставки (INCI): Caprylic/Capric Triglyceride (from Coconut Oil), Sweet Almond Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Jojoba Oil, Cacao Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Vitamin E, Mica (Sparkling mineral pigments), Parfum.

Glow ON Liquid Highlighter 125ml

Озаряващо 100%  натурално олио за лице и тяло. Съдържа нежни растителни масла и златни минерални частици. Подсилва тена, прави кожата блестяща, скрива дребните недостатъци, попива бързо и не оставя мазни следи. Оставя кожата копринено гладка, като подхранва в дълбочина. Може да се ползва като ежедневно озаряващо олио за тяло, като се нанесе по-малко количество, както и да се нанесе по-дебел слой за сияеща и блестяща кожа на плажа, може да се нанесе тънък слой директно на лицето, както и да се смеси с друг продукт за лице.

Описание

Течен хайлайтър за тяло и лице – GLOW ON

Течен хайлайтър за тяло и лице – Бъди неотразима с Glow ON Liquid Highlighter! Натуралната формула съчетава хидртатиращи растителни масла и минерална мика, като придава на кожата неустоимо сияние и блясък. Подсилва тена, скрива дребните недостатъци, попива бързо и не оставя мазни следи. Прави кожата копринено гладка, като подхранва в дълбочина.

Действие: Подсилва тена и цвета на кожата и ѝ придава блясък.

Употреба:

Разклатете преди употреба. Подходящ за лице и тяло. За сияйна, гладка и блестяща кожа, нанесете върху краката, ръцете, деколтето. Можете да смесите няколко капки с любимия си фондьотен и да ползвате като финален щрих върху лицето. За подсилване на тена на плажа нанесете върху цялото тяло. Подходящ за ежедневна употреба.