Тоник за лице с муцин от охлюв и колаген Coxir Black Snail Collagen Toner 150ml

0 от 5 / 0 гласа

33.00 лв. 45.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Snail Secretion Filtrate, Water, Betula Alba Juice, Butylene glycol, Methyl Gluceth-20, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Glycoproteins, Betaine, Glycerin, Yeast Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Morus Alba Fruit Extract, Sea Water, Galactomyces Ferment Filtrate, Portulaca Oleracea Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Black Soybean Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Adenosine, Copper Tripeptide-1, Hydrolyzed Collagen, Carbomer, Triethanolamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Black Snail Collagen Essence Toner, съдържащ съставките на охлюв и колаген за защита на кожата от сухота, като поддържа нивото на влага и осигурява блясък на кожата.

 

Coxir Black Snail Collagen Toner е идеалният начин да овлажните и подготвите кожата си за по-нататъшна грижа за кожата. Многофункционален тоник за лице, който успокоява, подобрява тонуса, изглажда текстурата, хидратира и контролира водния баланс. 

Дълбоко хидратиращ тоник, съдържащ охлювен муцин, колаген и екстракт от черен боб. Тези съставки подобряват текстурата на кожата и помагат на кожата да остане здрава. 

Охлювеният муцин и колагена в състава изглаждат фините линии и забавят процеса на поява на бръчки. Филтратът от секрет на черни охлюви изравнява тонуса, докато колагенът подобрява еластичността на кожата.

Аденозин - Има съставка, която помага за подобряване на бръчките, като по този начин укрепва клетъчната пролиферация на слоевете на кожата, за да подобри еластичността на кожата и ускорява синтеза на колаген, който предотвратява образуването на бръчки, за да помогне за подобряване на бръчките.
В състава на тоника влизат още брезов сок и хиалуроновата киселина - те запечатват влагата в кожата и помагат за овлажняване на лицето възможно най-дълбоко.

Формулата на Black Snail Collagen Toner е бързо абсорбираща, подобна на есенция, подходящ за всеки тип кожа, от суха до комбинирана кожа.

Начин на употреба: След почистване на лицето, нанесете с памучен тампон, напоен с тоника, или леко потупайте продукта върху кожата след почистване. Продължете със серум и овлажнител, за да заключите хидратацията.

Coxir
COXIR е корейска марка за грижа за кожата, която се гордее със създаването на продукти за красота, които са формулирани с меки, чисти съставки, които не дразнят кожата, като същевременно я поддържат здрава и балансирана. Със своите продукти за грижа за кожата, произведени в Корея, COXIR съчетава научни изследвания и чисти съставки от природата, за да достави множество продукти за грижа за кожата, които адресират различни проблеми с грижата за кожата за различни типове кожа. Без значение дали търсите хидратиращи продукти за грижа за кожата за ежедневна грижа или ако имате специфична нужда от ексфолиране, против стареене, изсветляване или грижа за порите, COXIR предлага първокласна гама от грижи, за да отговори на всички ваши въпроси и притеснения за кожата.