Шампоан против косопад +възстановяващ лосион + подхранваща маска Pharma Hermetic

5 от 5 / 1 гласа

309.00 лв. 350.00 лв. Спестявате 41 лв.

Състав:

Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Placental Protein, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Hydrolyzed DNA, Hydrolyzed RNA, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Keratin, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Niacinamide, Pyridoxine HCL, Tocopheryl Acetate, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Menthol, Polyquaternium-7, Glycerin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Magnesium Nitrate, Sodium Succinate, Magnesium Chloride, Silica, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool

 

Интензивен лосион против косопад и за възстановяване на косата Pharma Hermetic

Интензивен лосион против косопад Pharma Hermetic е подходящ за лечение и контрол на косопада. Допълва терапията с ампули или флакони Pharma Hermetic SP55.

– Подобрява обема и гъстотата на косата;

– Осигурява по-здрава и по-добре изглеждаща коса;

– Възстановява жизнеността на чупливата и слаба коса;

– Допълваща терапия за флакони и ампули Pharma Hermetics SP55;

– Укрепва и подобрява растежа на косата от корена;

– Без странични ефекти;

– Видими и трайни резултати след 1-ва употреба;

– Увеличава гъстотата и дебелината на мъжката брада;

Съхранение

Съхранявайте при стайна температура 25°C.

 

Подхранваща маска Pharma Hermetic

Pharma Hermetic подхранваща маска за коса е създадена за суха и увредена коса вследствие на външни фактори на околната среда, термични и химични фактори.

Съдържа хиалуронова киселина, масло от манго, шеа, масло от гроздови семки и други. Помага за подобряване на хидратацията, храненето и устойчивостта на косата срещу накъсване. Освен това осигурява изключителен кондициониращ ефект, гъвкавост и блясък на косата.

Активни съставки:

НАТРИЕВ ХИАЛУРОНАТ

Полизахарид, който присъства естествено в дермата и е един от главните герои, които са отговорни за тургора на кожата и подмладяването на косата. Притежава силно овлажняващо действие, тъй като е в състояние да задържа голямо количество вода в косата, която постепенно се освобождава, като по този начин поддържа адекватна хидратация на косата. Маската се бори със сухотата, накъсването и загубата на блясък. Косата става красива и лесна за оформяне.

ПАНТЕНОЛ

Пантенолът е витамин от група В, който действа като хранителен фактор за космения фоликул, освен че защитава, хидратира, омекотява и изсветлява косата.

Свойствата му включват:

  • Хранителен агент за космения фоликул;

  • Възстановява увредената коса;

  • Осигурява блясък и устойчивост;

  • Подобрява еластичността, предпазва от накъсване и улеснява стилизирането;

МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ

Маслото от гроздови семки е богато на антиоксиданти и мастни киселини. Използва се в козметиката, тъй като действа като чудесен клетъчен стимулант и регенератор (идеален за увредена коса), помага в борбата със сухотата поради високата си хидратираща сила, в допълнение към защитата на косата поради антиоксидантното си действие и подобряване на нейната еластичност, оставяйки я по-гъвкава и подмладена.

МАСЛО ОТ МАНГО

Това е естествен овлажняващ продукт с високо съдържание на мастни киселини за защита на кожата и косата. Маслото от манго възстановява еластичността и гладкостта, което го прави подходящо за продукти за грижа за тялото и лицето, както и за коса, слънцезащита, сапун и грим.

МАСЛО ОТ ШЕЯ

Маслото от шея е известно със своите защитни и овлажняващи свойства, благодарение на съдържанието на олеинова киселина и витамини А и Е. Освен това възвръща блясъка на косата.

 

 

ОПИСАНИЕ

ПРОМО ПАКЕТ

✔1 Интензивен шампоан против косопад и за възстановяване на косата 200мл

✔1 Възстановяващ лосион против косопад 50мл

✔Подхранваща маска за коса с хиалурон 250мл

 

Шампоан против косопад Pharma Hermetic

Интензивен шампоан против косопад Pharma Hermetic не съдържа сулфати и парабени и съчетава активни съставки, които подпомагат протеиновия синтез.

Ползите от употребата на интензивен шампоан против косопад Pharma Hermetic:

– Стимулиране на растежа на косата;

– Засилване на регенеративния капацитет на фоликула;

– Увеличаване на плътността на косъма;

– Укрепване на космения фоликул за предотвратяване на накъсването на косата;

– Инхибиране на 5α-редуктазата, което понижава образуването на дихидротестостерон (DHT), отговорен за появата на косопад;

 

Формула с ментол

Формулиран с ментол, шампоанът Pharma Hermetic осигурява свежест чрез вещества, които почистват скалпа в дълбочина, като същевременно се грижат за него и неговата капилярна структура, като по този начин удължават живота на косата и я укрепват от корените.

 

Как се използва?

Нанесете върху влажна коса. Масажирайте и оставете да действа 5 минути. Изплакнете обилно с топла вода.

Как се използва?

Стъпка 1 – Разделете косата на части
Нанасяйте вечер, като разделите косата с гребен. Разклатете лосиона преди употреба.

Стъпка 2: Напръскайте
Уверете се, че косата е суха. Напръскайте продукта възможно най-близо, по 3 пъти на всяка част.

Стъпка 3: Повторете
Повторете стъпки 1 и 2 така че да покриете по-голямата част от скалпа. Ще ви трябват приблизително 15 помпи, за да покриете областта на скалпа над линията на ухото.

Стъпка 4: Масажирайте
Внимателно масажирайте лосиона върху скалпа с върховете на пръстите си за около една минута, за да разнесете продукта равномерно. Не мийте косата или брадата си 8 часа след нанасяне на продукта. Избягвайте слънчева светлина след нанасяне в продължение на 8 часа

Съставки, на които можете да се доверите:

 

DECAPEPTYD-10

Стимулиране на ангиогенезата в космените фоликули. Осигурява подхранване на скалпа и корена на косата за по-здрав и по-дебел косъм чрез стимула на ангиоедема. Инхибиране на апоптозата. Стимулиране на растежа на косата.

 

OLIGOPEPTYD-54

Помага за блокиране на ефекта на DHT (дихидротестостерон), който причинява алопеция. Спира косопада чрез понижаване на DKK-1, BMP4 и TGFβ-1 сигнала.

 

DECAPEPTYD-18

Води до образуването на космени плакоди и генерира нови космени фоликули чрез β-катенин и SHH сигнала. Активиране на растежа на косата чрез Wnt протеини. Стимулация на стволови клетки. Размножаване на кератиноцитите.

 

OLIGOPEPTYD-41

Съдържа 13 аминокиселини.

 

SH – POLYPEPTIDE-76

Стимулира растежа на косата

 

HEXAPEPTYD-40

Подхранва кожата.

 

BIOTIN

Биотинът е от решаващо значение за множество функции в тялото, включително клетъчен растеж, метаболизъм и възстановяване на клетките. Известен още като витамин H и витамин B7. Биотинът е един от градивните елементи на здравата коса и увеличаването на приема на биотин доприняся за:

– Укрепване на космените фоликули;

– Забавя побеляването на косата;

– Предотвратява косопада;

 

GINKO BILOBA

Гинко билоба  помага за овладяване на косопада и стимулира растежа на косата.

 

Съдържание:

Aqua, Defined Cell Culture Media 17, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ginkgo Biloba Leaf Extract,, Thuja Orientalis, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Polygala Tenuifolia Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Caffeine, Methylsilanol Mannuronate, Retinyl Palmitate, Biotin, Oligopeptide-54, Decapeptide-10, Decapeptide-18, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Polypeptide-de-76, RR (methionyl) sh-Oligopeptide-84, Tromethamine, Hydrochloric Acid

Как се използва?

Стъпка 1: Нанесете
Нанесете маската върху влажна коса и скалп в достатъчно количество.

Стъпка 2: Масажирайте
Масажирайте и срешете косата с пръсти няколко пъти.

Стъпка 3: Оставете да действа
Оставете да действа от 5 до 15 минути.

Стъпка 4: Изплакнете
Изплакнете обилно с хладка вода.

Стъпка 5: Изсушете
Изсушете и оформете косата.

Стъпка 6: Напръскайте с възстановяващ лосион против косопад Pharma Hermetic.

 

 

ПРОМО ПАКЕТ

Интензивен шампоан против косопад + възстановяващ лосион + подхранваща маска с хиалурон Pharma Hermetic

Допълнителни указания:

– Първоначално третиране – ежедневно приложение в продължение на 60 дни.

– Поддръжка – веднъж седмично.