Подхранваща маска за коса Pharma Hermetic

0 от 5 / 0 гласа
85.00 лв. 99.00 лв. Спестявате 14 лв.

Активни съставки:

 

НАТРИЕВ ХИАЛУРОНАТ (Хиалуронова киселина)

Полизахарид, който присъства естествено в дермата и е един от главните герои, които са отговорни за тургора на кожата и подмладяването на косата. Притежава силно овлажняващо действие, тъй като е в състояние да задържа голямо количество вода в косата, която постепенно се освобождава, като по този начин поддържа адекватна хидратация на косата. Маската се бори със сухотата, накъсването и загубата на блясък. Косата става красива и лесна за оформяне.

 

ПАНТЕНОЛ

Пантенолът е витамин от група В, който действа като хранителен фактор за космения фоликул, освен че защитава, хидратира, омекотява и изсветлява косата.

Свойствата му включват:

  • Хранителен агент за космения фоликул;

  • Възстановява увредената коса;

  • Осигурява блясък и устойчивост;

  • Подобрява еластичността, предпазва от накъсване и улеснява стилизирането на косата;

 

МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ

Маслото от гроздови семки е богато на антиоксиданти и мастни киселини. Използва се в козметиката, тъй като действа като чудесен клетъчен стимулант и регенератор (идеален за увредена коса), помага в борбата със сухотата поради високата си хидратираща сила, в допълнение към защитата на косата поради антиоксидантното си действие и подобряване на нейната еластичност, оставяйки я по-гъвкава и подмладена.

 

МАСЛО ОТ МАНГО

Това е естествен овлажняващ продукт с високо съдържание на мастни киселини за защита на кожата и косата. Маслото от манго възстановява еластичността и гладкостта, което го прави подходящо за продукти за грижа за тялото и лицето, както и за коса, слънцезащита, сапун и грим.

 

МАСЛО ОТ ШЕА (Карите)

Маслото от шеа е известно със своите защитни и овлажняващи свойства, благодарение на съдържанието на олеинова киселина и витамини А и Е. Възвръща блясъка на косата.

 

ОПИСАНИЕ

Pharma Hermetic подхранваща маска за коса е създадена за суха и увредена коса вследствие на външни фактори (термични и химични) на околната среда.

Съдържа хиалуронова киселина, масло от манго и шеа, масло от гроздови семки и други активни съставки. Помага за подобряване на хидратацията, храненето и устойчивостта на косата срещу накъсване. Осигурява изключителен кондициониращ ефект, гъвкавост и блясък на косата. Изключително икономична.

 

Как се използва?

Стъпка 1: Нанесете
Нанесете маската върху влажна коса и скалп в достатъчно количество.

Стъпка 2: Масажирайте
Масажирайте и срешете косата с пръсти няколко пъти.

Стъпка 3: Оставете да действа
Оставете да действа от 5 до 15 минути.

Стъпка 4: Изплакнете
Изплакнете обилно с хладка вода.

Стъпка 5: Изсушете
Изсушете и оформете косата.

Стъпка 6: Напръскайте с Pharma Hermetic Лосион.