Шампоан против пърхот Pharma Hermetic Green

0 от 5 / 0 гласа
49.00 лв. 65.00 лв. Спестявате 16 лв.

Активни съставки:

 

Piroctone Olamine

Мощен и доказано дълготраен ефект, със състав против пърхот, който предотвратява повторната поява на пърхот. Подходящ за контрол на пърхот, сух или мазен пърхот, себорея и др. Има противогъбично и антибактериално действие, спира разпространението на микроорганизми, които причиняват пърхот. Успокоява раздразненията на скалп.

 

Lamium Album Extract

Копривата има регулиращи себума, пречистващи и овлажняващи свойства. Почиства скалпа, нормализира производството на мазнина и появата на пърхот. Освен това задържа водата, като поддържа косата хидратирана за по-дълъг период от време.

 

Екстракт от листа от розмарин

Розмаринът помага за стимулиране на растежа и ревитализиране на косата. Има антисептични и противовъзпалителни свойства и затова се използва за борба с пърхота и за успокояване на чувствителен или раздразнен скалп.

ОПИСАНИЕ

Шампоан подходящ за измиване на коса и скалп, склонни към или с наличие на пърхот. Съдържа piroctone olamine, салицилова киселина и растителни екстракти (розмарин и бяла коприва), които се борят с образуването на лющене или пърхот. С дълготраен ефект, предотвратява повторната поява на пърхот. Освен че има противогъбично и антибактериално действие, продуктът спира размножаването на микроорганизми, причиняващи пърхот. Успокоява сърбежа и раздразнението и добавя усещане за свежест.