Aлое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – куркума и черен пипер

5 от 5 / 1 гласа

69.00 лв. 79.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: гел алое (96%), куркума 3%, стевия, аскорбинова киселина (Витамин С), ксантанова смола,  естествен аромат на куркума, черен пипер.

 

  • Оказва силен антиоксидантен ефект, поради наличието на витамините А, С, Е и група В, както и на минералите: калций, мед, селен, манган, хром, калий, натрий, цинк.
  • Съдейства за правилното храносмилане и действа като леко слабително средство, благодарение на антрахиноните, които се съдържат в алое вера.
  • Аминокиселините аланин и емодин в гела предоставят аналгетични свойства.
  • Укрепва мускулната тъкан, защото съдържа аланин.
  • Има противовъзпалителни свойства и ускорява зарастването на рани, защото в състава му присъстват осем жизненоважни ензима, мастни киселини и въглехидрати.

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, ДОБАВЕНА ВОДА И АЛОЕ НА ПРАХ

 

В СТЪКЛЕНА ФАРМАЦЕВТИЧНА БУТИЛКА

 

100% НАТУРАЛЕН БИО ПРОДУКТ

 

Био гел от алое вера за пиене “EVIO” 750ml – куркума и черен пипер, е напълно нов продукт, който всеки може да си закупи от нашия онлайн магазин.

Чистият гел от Алое вера, сорт Барбаденсис Милър, е продукт получен чрез студено пресоване на пулпата на листата, така са запазени всички лечебни свойства непокътнати. Това е естествен продукт без аромати и оцветители, с 96% съдържание на гел.

Определено този сорт алое е ценен за здравето на човека поради високата концентрация на микро нутриенти. По тази причина е различен от подобни на пазара, които са с претенция за здравословен продукт, но само на етикет.

Био гел от алое вера за пиене “EVIO”  – куркума и черен пипер е произведен от органични съставки от биологично земеделие, не е тестван върху животни и е подходящ за вегани.

Напитката включва още две активни био съставки куркума и черен пипер, които усилват здравословните ползи от алоето. Куркумата най-добре се усвоява, когато е смесена с черен пипер. Черният пипер помага на куркумина да премине през черния дроб и да достигне кръвния поток, лимфата и тъканите на тялото, без да бъде разграден. Приемът на куркума с черен пипер, увеличава многократно усвояването на куркумин в организма.

Био гел от алое вера за пиене “EVIO” 750ml – куркума и черен пипер  –  важни подробности

Алое вера е удивително растение, известно от древни времена със своите лечебни свойства. Съвременните изследвания само потвърждават проницателността, гениалното наблюдение и интуицията на древните лечители, препоръчващи алое вера за лечение на много заболявания. Предлаганото алое за пиене е 100% натурално и  здравословно особено в комбинацията с двете съставки, черен пипер и куркума. Нека да подчертаем, че не съдържа КОНСЕРВАНТИ, ЗАХАРИ, ВОДА и АЛОЕ НА ПРАХ. Според нас, това е наистина добър начин за инвестиция в продукт с доказано качество.

Не е желателно гелът от алое за пиене да се използва от пациенти с бъбречна и чернодробна недостатъчност. Както и не бива да се пие от  кърмачки и бременни жени. Не е препоръчителен при деца под 12 години. Ако искате да консумирате тази био напитка от алое, консултирайте се с медицинско лице. Особено ако приемате лекарства при определено заболяване.

  • Черният пипер засилва имунитета, оказва помощ при стомашни проблеми, активизира метаболизма и действа като антидепресант.
  • Куркуматата , която съдържа активното вещество куркумин, има многоспектърен ефект върху човешкото здраве, но най-вече върху храносмилателната, костно-мускулната система и мозъка на човека. Също така притежава антисептични, противомикробни и противовъзпалителни свойства.

Затова вкусът на новата напитка е комбинация от двете съставки. Тя е с лека текстура и лесна за усвояване от организма.

Около двеста вещества, съдържащи се в пулпата от алое, са с висока биологична активност. Те спомагат за повишаване на устойчивостта на организма към вируси и болестотворни щамове. Използва се и за нормализиране на кръвната захар (има отличен ефект при хора с диабет тип 2 и инсулинова резистентност).
Съдържа полизахариди, аминокиселини, витамини, ензими, минерали, антрахинони, фитонциди, антрагликозиди, етерични масла. Биологично активните вещества на този гел са перфектно комбинирани с черния пипер и куркумата. По този начин напитката е незаменима за засилване на защитните функции на организма и за подобряване секрецията на храносмилателните жлези. Всеки потребител може да получи цялата информация, която е включена в описанието.

  • Води до снижаване на нивата на кръвната захар, тоест, може да се ползва от хора с диабет тип 2, но под лекарски контрол.
  • Има отличен ефект при химиотерапия като намалява неприятните симптоми.

Всеки човек може лесно да закупи този качествен гел от алое за пиене от сайта. Отнасяйте се отговорно към себе си, винаги използвайте сертифицирани продукти, защото здравето е най-ценното нещо в живота.

Съдържанието на алоин в гела е според нормите на Международния съвет на алоето (IASC), а именно < 10ppm.

Био алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – куркума и черен пипер е чист продукт от природата на достъпна цена. Той е перфектният имунностимулатор за всеки човек, който се отнася отговорно към собственото си здраве.