Aлое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – мента

5 от 5 / 1 гласа

69.00 лв. 79.00 лв. Спестявате 10 лв.
  • мощен имуностимулатор
  • благоприятно действие върху цялата храносмилателна система. Увеличава добрите бактерии в червата и облекчава запек и подуване на корема
  • понижава нивата на кръвната захар и е подходящ при диабет тип 2 (приема се под лекарско наблюдение, тъй като може да се наложи корекция в дозата на лекарствата)
  • облекчава ставни болки
  • силно детоксикиращо действие, което води до регулиране на теглото и забързване на метаболизма
  • облекчава симптоми след химиотерапия
  • добра устана хигиена
  • Състав: гел алое (99%), стевия, аскорбинова киселина (Витамин С), естествен аромат мента 0,1%, естествен аромат лимон.

Имунната ни система е най-силното оръжие срещу болестите и ние трябва подобаващо да се погрижим за нея, като я подсилим. Доказано най-добрият природен стимулант, то това е гелът от алое вера. Някой от Вас може и да не са наясно, но в гела, съдържащ се в свежите листа на сорта Барбаденсис Милър, са открити над 75 хранителни вещества, 20 различни минерала сред които калций, хром, мед, желязо, магнезий, манган, калий, фосфор, натрий и цинк, 12 витамина – витамин А, В1, В2, В3, В5, В6, В12, С и Е, 8 аминокиселини и 200 активни ензима, също така и ниски стойности на ацетилсалицилова киселина, която е една от основните съставки на аспирина.

 

Био алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – мента– какво да знаем

Избирайки да си закупите този продукт от нашия каталог, то Вие трябва да бъдете наясно с няколко основни специфики като:

  • Уверете се, че продуктът е със съдържание минимум 90% гел от алое вера. В случай, че попаднете на предложение, което е с по-нисък процент, то незабавно го пропуснете. Ние Ви предлагаме висок клас продукт със съдържание 99% – доказателство, че сме успели да се докоснем до най-натуралните съставки, без да добавяме никакви консерванти, алое на прах и вода;
  • Стремете се към това да пропускате продукти, преминали през преработка. Загряването, сушенето и замразяването са възможно най-опустошителните процедури, елиминиращи полезните съставки;
  • Задължително проверявайте съставките, тъй като те са ясен индикатор за това какъв продукт сте на път да консумирате. Що се отнася до това, какво е съдържанието на био алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – мента, то ние гарантираме, че Ви предстои среща с един от най-качествените продукти, които пазарът по целия свят предлага;
  • Био алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – мента се предлага в специализирана стъклена фармацевтична бутилка.
  • Био алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml е изключителен имуностимулант, който да се погрижи за това винаги да се чувствате енергични и свежи.
  • Препоръчителна дневна доза: по 20 мл сутрин и вечер преди хранене (общо 40мл на ден)

    ПРОИЗХОД: о.Крит, Гърция

Представяме на вниманието на всички онези потребители, които се отнасят разумно към здравето си, Био алое вера гел за пиене " EVIO " 750ml-мента със съдържание от 99% чист гел от свежите листа на Алое вера, сорт Барбаденсис Милър, биологично отглеждани на о.Крит. В допълнение ментата му придава уникален освежаващ вкус . Продуктът е един от най-добрите от този клас, появявал се някога на пазара. Не седържа консерванти, добавена вода, захар или алое на прах. Днес имате възможността да се възползвате от всичките му полезни свойства, поръчвайки го от специализирания ни онлайн магазин.

 

Този продукт не се препоръчва за хора, страдащи от бъбречна или чернодробна недостатъчност, бременни и кърмачки!!! Не е препоръчително още да се консумира от деца на възраст под 12 години. Винаги се придържайте към препоръчителния дневен прием, който производителят ясно е посочил върху опаковката на продукта.

С контролирано съдърждание на алоин по нормите на Международния съвет на алоето (IASC), а именно < 10ppm.