Aлое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – канела и ябълка

5 от 5 / 1 гласа

69.00 лв. 79.00 лв. Спестявате 10 лв.
  • натурален имуностимулатор, осигурява естествена подкрепа на организма
  • въздейства благоприятно върху целия храносмилателен тракт ( при запек, колит, гастрит, язви)
  • понижава кръвната захар ( подходящ за диабетици, но трябва да се приема под лекарско наблюдение, тъй като може да доведе до корекция в дозата на приемания инсулин)
  • забързва метаболизма, детоксикира организма и регулира теглото
  • облекчава симптоми след химиотерапия и подсилва организма
  • облекчава ставни болки
  • хидратира кожата
  • грижи се за устната хигиена

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, ДОБАВЕНА ВОДА И АЛОЕ НА ПРАХ

 

В СТЪКЛЕНА ФАРМАЦЕВТИЧНА БУТИЛКА

 

100% НАТУРАЛЕН БИО ПРОДУКТ

Всеки разумен и прагматичен човек, който се грижи за здравето си, е наясно с това какви са полезните свойства на растението Алое Вера и по-конкретно сортът Барбаденсис Милър. Характерното за него е, че успява да ни предпази от редица заболявания, като паралелно с това влиза в ролята на мощен имуностимулант. Именно този сорт е изключително богат на микро нутриенти.

Алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – канела и ябълка ( от о.Крит)  е продукт, който ние представяме на вниманието на всички онези потребители, интересуващи се горещо от здравословния начин на живот и положителните последици от него. Стремим се към това да Ви предлагаме единствено най-качествените продукти, открити на пазара, и това е с фундаментално значение за фирмената ни политика.

В опита си да предложим най-доброто на клиента, то ние автоматично елиминирахме всички онези предложения, които не са достойни да бъдат част от  богатия ни каталог от био алое вера гелове за пиене. Изберете първокласен проукт, от чиито свойства да се възползвате.

С контролирано съдърждание на алоин по нормите на Международния съвет на алоето (IASC), а именно < 10ppm.

Състав: алое вера гел (96%), натурален сок от ябълка 3%,  стевия, аскорбинова киселина (Витамин С), естествен аромат канела 0,1%, естествен аромат ябълка.

Препоръчителна дневна доза: по 20мл сутрин и вечер на гладно

ПРОИЗХОД: о.Крит, Гърция

Алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – канела и ябълка – какво да знаем

Първото, което трябва да знаете са растението и гела, който се извлича от листата му, е свързано с процентното съотношение, присъстващо в една бутилка. Ние ви  предлагаме натурално чист продукт, със съдържание 96 % натурален гел от свежи листа Алое вера биологично отглеждани на о.Крит. При направата му липсват алое на прах, консерванти и вода. Ароматът на канела и ябълка допълнително овкусяват, така че той се превръща в неустоим за по-голямата част от хората.

Съветваме Ви, преди да стартирате с консумацията, да прочетете внимателно листовката и информацията, която производителят е посочил върху нея. Спазвайте препоръчителната дневна доза, която е 20 мл сутрин и вечер преди хранене. Гарантираме Ви, че след кратък период от време сами ще се убедите в действието на растението върху организма си.

Ние не препоръчваме продуктът да бъде консумиран от бременни жени и кърмачки!!! Не е подходяща още за деца под 12 – годишна възраст, както и за хора, страдащи от бъбречна или чернодробна недостатъчност.

За да бъдем наистина полезни, то ние се стремим към това да отговорим подобаващо на всички изисквания за стандартизация и качество. Алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – канела и ябълка е с контролирано съдържание на алоин спрямо нормите на Международния съвет по Алоето (IASC) – още едно доказателство за това, че ние се грижим за вас и здравето Ви.