Aлое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – лимон

0 от 5 / 0 гласа

69.00 лв. 59.00 лв.
  • натурален имуностимулатор, осигурява естествена подкрепа на организма
  • въздейства благоприятно върху целия храносмилателен тракт ( при запек, колит, гастрит, язви)
  • понижава кръвната захар ( подходящ за диабетици, но трябва да се приема под лекарско наблюдение, тъй като може да доведе до корекция в дозата на приемания инсулин)
  • забързва метаболизма, детоксикира организма и регулира теглото
  • облекчава симптоми след химиотерапия и подсилва организма
  • облекчава ставни болки
  • хидратира кожата
  • грижи се за устната хигиена
  • Състав: гел алое (96%), сок от лимон 3%, еритритол стевиол глюкозиди, аскорбинова киселина (Витамин С), ксантанова гума

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, ДОБАВЕНА ВОДА И АЛОЕ НА ПРАХ

 

В СТЪКЛЕНА ФАРМАЦЕВТИЧНА БУТИЛКА

 

100% НАТУРАЛЕН БИО ПРОДУКТ

 

Гел от алое вера за пиене “EVIO” 750ml – лимон, който ние Ви предлагаме, е извлечен директно от свежите листа на Алое вера, сорт Барбаденсис Милър от контролирано биологично земеделие и е с 96% съдържание на гел.

Някой от Вас може и да не са наясно, но именно този сорт е изключително богат на микро нутриенти, което превръща продукта във високо ценен. Съдържанието на алоето в една такава бутилка е 96% и ние сме в състояние да ви го гарантираме. Този продукт няма аналог и не съществува нищо общо между него и всички онези напитки, предлагани на пазара у нас.

Някои от характерните качества на този продукт се изразяват в това, че той понижава нивата на кръвната захар ( мнодо добро действие при диабет тип 2 и инсулинова резистентност) е мощен имуностимулатор, с положително антивирусно, стомашно – чревно и антинеопластично действие. Описанието на продукта успява да предостави на потребителите нужната за тях информация, така че преди да извършат инвестиция, те да бъдат достатъчно информирани за действието, състава и всичко останало, свързано с алое вера гел.

Препоръчителна дневна доза: по 20мл (2 с.л) сутрин и вечер преди хранене.

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ. БЕЗ ДОБАЕНА ВОДА И ЗАХАР. БЕЗ АЛОЕ НА ПРАХ!

ПРОИЗХОД: о.Крит, Гърция

Гел от алое вера за пиене “EVIO” 750ml – лимон – какво да знаем

Поради естествения начин на производство, който се прилага и използва, всички съставки са защитени и се гарантира, че ценните свойства на растението са съхранени в стъклената фармацевтична опаковка, в която ние Ви го доставяме.

Гелът, познат на много от Вас, се добива от вътрешната част на листата, които са считани за дар от природата. Обикновено те биват белени на ръце, така че нито една зелена част (кората) да не попада в тях.

Гелът, предназначен за пиене, е с вкус на лимон, което още повече подплатява удоволствието от самата консумация. При направата му участва 96 % чист гел от алое. Той е 100% натурален  и изумително полезен продукт, от който не бива да лишаваме организма си.

При направата му липсват всякакви КОНСЕРВАНТИ, ЗАХАРИ, ВОДА и АЛОЕ НА ПРАХ. Считаме, че това е достатъчно ясна предпоставка, заради която да инвестираме в покупката му. Предупреждаваме, че продуктът не е предназначен за хора, които страдат от бъбречна и чернодробна недостатъчност. Не е препоръчително да бъдат консумирани от кърмачки и бременни жени. Не се препоръчва още за деца под 12 години. Онези от Вас, които въпреки препоръките на потребителя, желаят да го включат в менюто си, то ние задължително ги съветваме да се свържат с медицинско лице, което да ги консултира.

 

Ние Ви осигуряваме достъп до един качествен продукт, който трудно може да бъде открит на пазара както у нас, така и по целия свят. Бъдете разумни към собственото си здраве и изберете подходящото средство, чрез което да се грижите за него.

С контролирано съдърждание на алоин според международните норми, а именно < 1ppm.

Алое вера гел за пиене “EVIO” 750ml – лимон е идеално натурално средство за подсилване на имунната система.

Подарете си удоволствието да вкусите от природните дадености!