MISSHA Регенериращ комплект TIME REVOLUTION REGENERATING ROYAL set

5 от 5 / 1 гласа
110.00 лв. 130.00 лв. Спестявате 20 лв.

  • Интензивно регенериращо действие
  • Бори се с фините линии и бръчките
  • Стяга и изглажда кожата
  • Подобрява тена и озарява кожата
  • Подхранва и ободрява кожата

Регенериращ серум - Високо концентриран, двуфазен серум, перфектно съчетаващ хидратираща и подхранваща формула, за да поддържа оптималното ниво на влага, докато заздравява текстурата на кожата, изглажда я и изравнява тена.

Мини продукт 30мл Time Revolution Regeneratin Royal Softner - Интензивно хидратиращ лосион, който освежава, хидратира и подхранва Вашата кожа. Изглажда кожата и изравнява тена. Съдържа хидрализиран колаген и еластин.

Мини продукт 25мл Time Revolution Regeneratin Royal Cream - Висококонцентриран крем, с капсули, които подхранват, придават сияние и изглаждат кожата.

Мини продукт 7мл Time Revolution Regeneratin Essence Lotion - Есенция, която подхранва хидратира изглажда и изравнява тена на кожата.

Начин на употреба: След използването на Time Revolution Royal Softener вземете в дланите си нужното количество и нанесете равномерно на лицето. Разтръскайте преди употреба, за да смесите двете фази на серума.  Тъй като продукта не е формулиран с изкуствени оцветители, той изсветлява, ако се съхранява на пряка слънчева светлина.

Mishha
Козметика "Missha" е правилната стъпка в ежедневната грижа за кожата.Продуктите на корейската марка са изработени от изключителни натурални съставки с минимално или никакво съдържание на консерванти и синтетични съставки.