Mizon Snail Miniature set

0 от 5 / 0 гласа
50.00 лв. 65.00 лв. Спестявате 15 лв.

В този ексклузивен комплект ще намерите мини вариантите на една от най-популярните серии на марката Mizon. Продуктите съдържат висока концентрация на муцин на охлюв за възстановяване на увредената кожа. Муцинът се бори с пигментации от всякакъв вид, включително следи от акне, изравнява тона на кожата, стимулира производството на колаген и еластин, което подмладява зрялата кожа и предпазва младата от появата на възрастови промени.

Комплектът е напълно подходящ за кожа с акне, пост акне, чести възпаления, неравен тон, изтощена кожа, кожа с признаци на стареене.

В комплекта има:
Почистваща пяна Mizon Snail Repairing Foam Cleanser (30 мл) – нежно почиства кожата, нормализира производството на себум, не изсушава кожата и не я дразни. Почиства порите, намалява възпаленията, изравнява тона на кожата. Има силен противовъзпалителен  и регенериращ ефект.

Тонер за лице Mizon Snail Repair Intensive Toner (50 мл) – възстановява РН баланса на кожата след почистването, подобрява способността на следващите нанесени продукти да проникват по-добре и по-дълбоко. Бори се с пигментацията, бръчиците и възпаленията.

Есенция Mizon Snail Repair Intensive Essence (50 мл) – високо концентрирана есенция с мощно регенериращо действие, което предпазва от появата на бръчици, намалява дълбочината на новите и възстановява увредената кожа. Есенцията намалява възпаленията и пигментацията.

Крем за лице All In One Snail Repair Cream (15 мл) – съдържа 92% концентрация на муцин на охлюв, интензивно подхранва и възстановява, препятства дехидратацията на кожата. Кремът намалява възпаленията, омекотява кожата и има подмладяващ ефект.

Начин на употреба: Изтискайте малко от почистващият продукт и с помощта на малко вода, направете пяна. Нанесете върху влажна кожа, масажирайте и измийте с топла вода. Нанесете 4-5 капки от тонера върху лицето и шията след почистване. Разпределете с леки потупващи движения. Нанесете 3 капки от есенцията и я разпределете с леки потупващи движения. Кремът използвайте като последна стъпка от комплекта. Разпределете равномерно с леки потупващи движения.