MIZON Ексфоалиращ пилинг гел с екстракт от ябълка Apple Smoothie Peeling Gel 120ml

0 от 5 / 0 гласа

27.00 лв. 37.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water,Cellulose,Butylene Glycol,Propylene Glycol,Alcohol,Phenoxyethanol,Polysorbate 20,Carbomer,Tromethamine,Pyrus Malus (Apple)Fruit Extract,Ethylhexylglycerin,Fragrance, Yucca Schidigera Root Extract, Sapindus Mukurossi Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Disodium EDTA,1,2-Hexanediol,Glycolic Acid,Sodium Hyaluronate, Saponaria Officinalis Extract, Phenoxyethanol, Propanediol,

Коктейл от танинова киселина, целулозни влакна и плодови екстракти помага за премахването на мъртвите кожни клетки, излишния себум и отпадъците от кожата, като същевременно изсветлява тонуса на кожата и подобрява акнето.

 

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel е иновативен ексфолиатор от тип gommage, който нежно отстранява мъртвите кожни клетки, себума и други отпадъци от кожата. Когато се втрият, всички тези примеси се търкалят с гела за нераздражващо усещане. Екстрактът от клен от захарна тръстика и витамини са добавени, за да овлажнят и изсветлят тонуса на кожата за по-здрав тен, докато таниновата киселина (извлечена от ябълки) помага за намаляване на кожните проблеми.

Този ултра-нежен ексфолиращ гел освобождава кожата от мъртви кожни клетки и замърсявания без агресивни химикали или дразнещи кожата микрозърна. Виждаме защо това е получило толкова много любов в Корея. Насладете се на този коктейл от плодове и растителни екстракти, който помага за обновяването на кожата. Мръсотията и мъртвата кожа нежно се разтварят и изтриват, оставяйки кожата ви мека.

Идеален е за чувствителна и проблемна кожа, тъй като не съдържа абразивни компоненти. Плодовите киселини и целулозата в състава на пилинга образуват топченца, които премахват мъртвите клетки, замръсяванията и излишния себум.

В състава на пилинга:

– Ябълчена киселина – ексфолира кожата, разтваря роговия слой на епидермиса.

– Екстракт от папая – подхранва кожата с витамини, има антиоксидантно действие и анти-ейдж ефект.

– Гликоловата киселина – действа в тандем с ябълчената, също стимулира обновяване клетките на кожата.

– Целулозата – свързва гела с разтворените мъртви клетки, когато излишната вода се изпарява и осигурява ефекта на гомаж.

– Хиалуроновата киселина насища клетките с влага и помага да се запази за дълго време, ускорява възстановяването на тъканите и намалява възпалението, стимулира производството на колаген и предотвратява разрушаването му, осигурявайки допълнителен анти-ейдж ефект.

Подходящ за всеки тип кожа.

Начин на употреба: Нанесете малко количество гел върху сухата кожа на лицето и масажирайте с леки кръгови движения за няколко минути  докато започнат да се образуват малки топченца. Изплакнете кожата с топла вода.

Препоръчва се за суха кожа – веднъж седмично

за нормална и мазна кожа – 2 пъти.