The Skin House Регенериращ кожата крем с лифтинг ефект Wrinkle Away Ferment Cream 50ml

0 от 5 / 0 гласа

52.00 лв. 67.00 лв. Спестявате 15 лв.

Състав: Water, Betula Alba Juice, Butylene Glycol, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Glyceryl Polyacrylate, Dimethicone, Cyclomethicone, Isohexadecane, Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate, Niacinamide, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Glycoproteins, Betaine, 1, 2-Hexanediol, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Panax Ginseng Root Extract, MangiferalIndica (Mango) Seed Butter, Adenosine, Galactomyces Ferment Filtrate, Viola Mandshurica Flower Extract, Morus Alba Fruit Extract, Arginine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Carbomer, Perfume, Ethylhexylglycerin.

Ферментиралият крем Skin House Wrinkle Away съдържа достатъчно високо концентрирано хранително вещество, което подсилва интензивно регенеративната сила на кожата.

Подходящ е особено за по-зряла кожа и за хора, които се притесняват от стареенето на кожата. Съдържа: – 6-годишен екстракт от корен на женшен, който има много силни антиоксидантни свойства и предпазва кожата от въздействието на свободните радикали и различни неблагоприятни фактори. Женшенът възстановява структурата на епидермиса, укрепва стените на кръвоносните съдове и изглажда тена на кожата. Женшенът се отличава с уникалните си възстановяващи свойства и се използва широко в азиатската народна медицина и козметика. По същия начин женшенът стимулира синтеза на колаген в кожата. Екстрактът от дрожди (Galactomyces) дълбоко ревитализира и ревитализира кожните клетки и подобрява баланса на мазнините и водата (предотвратява омазняването или изсушаването на кожата). Дрождите са богати на витамини А, В и Р, както и на калций, желязо, цинк, йод и фолиева киселина. Това вещество е от особено значение за грижата за зрялата кожа – прониква дълбоко в долните слоеве на кожата, като възстановява еластичността на кожата отвътре. Подобрява релефа на кожата, изглажда мимическите бръчки, освежава кожата, подобрявайки външния й вид. Стимулира регенерацията на кожата, укрепва кожата, подобрява нейния метаболизъм и кръвообращението. Кремът е ферментирал, тоест ферментира при ниска температура по патентован метод. Този процес намалява размера на молекулите на активните вещества, което осигурява по-добро и по-дълбоко проникване на козметичния продукт в кожата. По същия начин ферментиралата козметика съдържа значително повече минерали, витамини и антиоксиданти. Тъй като процесът на ферментация протича при ниски температури, т.е. продуктът не се нагрява, всички витамини и минерали се запазват непроменени. Кожата е значително по-добре да приема ферментирала козметика, така че ефектът й е значително по-ефективен. Основни съставки: екстракт от корен от женшен (Panax ginseng), ниацинамид, аденозин, филтрат от дрожди (Galactomyces), екстракт от цветя от манджурска теменужка (Viola mandshurica), екстракт от бяла черница (Morus alba), екстракт от градински прах (Portulaca olerace.)

Начин на употреба: След като използвате ферментирала емулсия за отстраняване на бръчки, нанесете крема върху лицето си от вътрешната към външната част на кожата, за да се абсорбира.