Sapienic Lipids

5 от 5 / 1 гласа

79.00 лв. 119.00 лв. Спестявате 40 лв.

Нежно масло за лице за чувствителна кожа

 

Всички съставки

Масло от семена на Simmondsia Chinensis (жожоба)*, масло от семена на Ximenia Americana, сквалан, токоферол, аскорбил палмитат, ванилин, масло от семена на Helianthus Annuus (слънчогледово)

*съставки от биологично земеделие
100% от всички съставки са от естествен произход
80% от всички съставки са от биологично земеделие

Стъпка 1 в нашата превъзходна система за хидратация Lipids + Serum

Подхранете кожата си с леко масло за лице, предназначено да съответства на липидната структура на себума. Съдържа мастни киселини, триглицериди, восъчни естери и въглеводороди в правилните проценти, за да подхрани микробиома на кожата ви и да осигури дълбока хидратация.

 

Lipids (Липидите) са част от двуетапна рутина за овлажняване – липидна фаза (стъпка 1) с мастноразтворими активни вещества и серумна фаза (стъпка 2) с водоразтворими активни вещества. Вземете липидите и ги изпомпайте в дланта на ръката си. След това добавете Sapienic Serum и разбъркайте. Ще видите кремообразна текстура, която започва да се оформя и след това можете да нанесете върху лицето си. Това ви позволява да приспособите продукта към вашите нужди, докато правите своя овлажнител в дланта на ръката си. В горещи влажни дни бихте използвали само две или три капки липиди, но в средата на зимата може да имате нужда от осем или девет. Количеството на серума е постоянно две помпи.

0.67 fl.oz. / 20ml с капкомер за
±40 дни’ запас (използва се веднъж дневно)

Как работи

За да имитираме себума, сме смесили масла от Ximenia, Squalane и Jojoba. Маслото от Ximenia осигурява триглицериди и мастни киселини с ултра дълга верига, както и други еклектични мастни киселини. Скваланът действа като нехранителен въглеводород, за да замести сквалена, който се намира естествено в човешкия себум. Жожоба осигурява восъчните естери.

 

Клинично доказано:

 

Класифициран като „безвреден за чувствителната кожа“

50 тестови субекта
– Бон, Германия

Как се използва

Използвайте 2 до 4 капки за мазна кожа и 4 до 10 капки за суха кожа. Съобразете количеството масло според състоянието на кожата си. Нанесете върху областта на лицето преди серум Sapienic (Фаза 2), за да подобрите усвояването