Sapienic Probiotic Boost

5 от 5 / 1 гласа

159.00 лв. 189.00 лв. Спестявате 30 лв.

С 1 милиард/мл живи пробиотици

 

Всички съставки

Simmondsia Chinensis (жожоба) масло от семена*, каприлов/капринов триглицерид, Butyrospermum Parkii (шеа) масло*, хидрогенирано растително масло, изоамил лаурат, масло от семена на Sclerocarya Birrea (марула), лактобацилус, токоферол, малтодекстрин, аскорбил палмитат, ванилин, гама декалакт един , масло от семена Helianthus Annuus (слънчоглед)

*съставки от биологично земеделие
100% от всички съставки са от естествен произход
60% от всички съставки са от биологично земеделие

Бустер с висока доза живи пробиотици

Осигурете на кожата си допълнителна защита и пробиотичен тласък с 1 милиард живи пробиотици Lactobacillus на ml. Този продукт повишава стегнатостта и еластичността на кожата. Живите микроби са консорциум от три вида, които работят синергично с кожата, за да я оставят да се чувства по-стегната и по-млада.

3 x 0.14 fl.oz. / 3 x 4 ml пълнители

Как работи

Когато този серум докосне лицето ви, 1 милиард живи пробиотици на ml се активират от влагата върху кожата ви. Тези живи клетки допълват вашето естествено микробиомно разнообразие и помагат за забавяне на процеса на стареене.

Живите Lactobacillus микроби са консорциум от три вида, които работят синергично, за да повишат стегнатостта и еластичността на кожата.

Клинично доказано:

100% значимо подобрение в стегнатостта на кожата за 28 дни

20 тестови субекта
– Бон, Германия

Класифициран като „безвреден за чувствителната кожа“

Как се използва

Отстранете капака от един от 3-те патрона и го натиснете здраво в цевта, докато чуете щракване. Натиснете основата, за да разпределите продукта върху апликатора. Нанесете върху лицето вечер след липидите, но преди серума. Когато е празна, презаредете с нова касета.

Моля, съхранявайте този продукт под 25°C

Това е мощен продукт и трябва да се използва всяка вечер в продължение на една седмица, но след това намалете до алтернативни вечери за поддръжка.

50 тестови субекта
– Бон, Германия