Sapienic Probiotic Mist

5 от 5 / 1 гласа

89.00 лв. 119.00 лв. Спестявате 30 лв.

С 10 милиона живи пробиотици на ml

 

 

Всички съставки

Екстракт от листа на алое барбаденсис (Aloe Vera)*, инулин, алфа-глюкан олигозахарид, екстракт от корен на полимния (Polymnia Sonchifolia), екстракт от миротамнус (Myrothamnus Flabellifolia), лактобацилус, млечна киселина, левулинова киселина, натриев левулинат, глицерин, вода, дехидрооцетна киселина, ванилин

*съставки от биологично земеделие
99,9% от всички съставки са от естествен произход
98% от всички съставки са от биологично земеделие

Пробиотик на прах: Малтодекстрин, Bacillus

Използвайте всяка сутрин за целодневна защита

Укрепете естествената защита на кожата си срещу замърсяването и стареенето с 10 милиона живи пробиотици в мл. Този продукт е двукомпонентен и съдържа стъклен флакон с живи пробиотици и стъклен флакон със спрей, съдържащ буферен разтвор и пребиотици. Добавете флакона преди първата употреба – пробиотиците ще останат живи поне два месеца при стайна температура.

1.4 fl.oz / 40 ml стъкло с помпа за пръскане
±40 дни (използва се веднъж дневно)
Пробиотици, опаковани под азот

Как работи

Прахът във флакона съдържа милиони бактерии Bacillus coagulans под формата на спори. Този устойчив вид се среща често в почвата и по растенията и животните. Използвали сме го за защита на кожата от патогени чрез конкурентно изключване.

Продукта също съдържа 1 милион инактивирани бактерии Lactobacillus на мл. Те са включени заради способността им да общуват с клетките на кожата и да влияят на бариерната функция.

Инулинът и други пребиотици спомагат за благоприятното развитие на полезните за кожата микроби.

Класифициран като „безвреден за чувствителната кожа“

50 тестови субекта
– Бон, Германия

 

pH 5.3

Идеалното pH за
вашия микробиом на кожата.

 

Как се използва

Отворете ампулата, като откъснете алуминиевото уплътнение по посока на стрелката. Добавете пробиотиците в бутилката за пръскане, след като отстраните помпата за пръскане. Поставете обратно помпата и разклатете добре в продължение на поне 1 минута.

Напръскайте 5 пъти лицето и деколтето си сутрин, за да започнете рутинната си процедура. Продуктът трябва да се използва в рамките на 2 месеца след добавянето на пробиотиците.

Разклащайте преди всяка употреба, за да разпределите равномерно пробиотиците.

 

Бъдеща външна опаковка

Външната картонена кутия е напълно компостируема, направена от рециклирана картонена кутия с етикет от органичен памук.

Основната опаковка е стъкло. Избрахме стъкло, защото е по-вероятно да бъде рециклирано и няма въздействие върху околната среда, ако не е. Помпата е полипропиленова с алуминиева обшивка.

Въплътеният въглерод на целия продукт, доставен до вашата врата, е 215 g и ние сме закупили въглеродни кредити, за да компенсираме това. В опаковката има 7.1g пластмаса и сме възстановили еквивалентно количество пластмаса от океана, за да гарантираме неутралност на пластмасата.