Антицелулитен ПРОМО Комплект Silhouette

5 от 5 / 1 гласа

49.00 лв. 59.00 лв. Спестявате 10 лв.

Описание

Забрави за целулита с нашия антицелулитен комплект Silhouette, съдържа два продукта в перфектна комбинация за страхотни и бързи резултати.

Как се използва? Нанеси от масажното масло върху проблемната зона и масажирай интензивно с дървения масажор в продължение на десетина минути. Така ще стимулираш лимфния дренаж, ще подобриш структурата на силуета си, ще стегнеш кожата и най-важното ще се чувстваш страхотно в кожата си!

Антицелулитно масажно масло Silhouette + Антицелулитен дървен масажор

 

Антицелулитен комплект се състои от:

1.Натурално масажно масло Silhouette с изразено антицелулитно и стягащо действие.Дълбоко концентрирана емулсия за борба с целулита. Притежава антицелулитни и скулптуриращи свойства. Формулата съдържа интензивно действащи масла от гроздови семки и канела, допълнени с карите, какао и пачули. Подобрява стегнатия вид на кожата, възвръща блясъка, подобрява тонуса и придава еластичност. Редуцира съществуващия целулит и предпазва от появата на нов. 100% Натурален продукт!

Приложение:

Активно масло за третиране на засегнати от целулит и портокалова кожа участъци. Скулптурира силуета и допринася за добрия външен вид на кожата.

Употреба:

Нанася се с масажни движения върху проблемните зони, един-два пъти на ден. Кожата се масажира десетина минути. Най-добре усвоим след баня, върху още влажна кожа.