ЛИМФАВЕЙН таблетки * 60

0 от 5 / 0 гласа

40.00 лв. 50.00 лв. Спестявате 10 лв.

ЛИМФАВЕЙН таблетки * 60

LYMPHAVEINE  е уникална комбинация от активни съставки и оказва благоприятно действие при венозна и лимфна недостатъчност на кръвообращението.

Приложение:

при лошо кръвообращение като подуване на краката и изтръпване, тежки крака
Как действа LYMPHAVEINE?
Спомага за стимулиране на кръвообращението и възстановява венозния приток. Увеличаването на потока на лимфата позволява излишните течности и токсини да бъдат отстранени от организма. Облекчава се чувството на тежест и подуването. Спомага за повишаване на здравината на кръвоносните съдове, както и за предотвратяване на стареенето на съдовете. Помага за подобряването на функцията на черния дроб и за правилното пречистване на кръвта и отстраняване на токсичните отпадъци.

СЪСТАВ:
Екстракт от цитрусови биофлавоноиди (стандартно 35% флаваноиди); Агенти: калциев фосфат; магнезиев окис; калиев хлорид; анти слепващи агенти: магнезиев стеарат; силициев колоид и хидратен силикат; хидратиран силиций; Витамини: С, Е и В6; Екстракт от масло от гроздови семки (титрувани до олигомерни проантоцианидини; Рутин; Кверцетин;екстракти от черна ряпа (малтодекстрин); Гинко Билоба; екстракт от вечнозелен бодлив храст; дрожди селен; глухарче, бромелин.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Да се приемат по 2 таблетки на ден с чаша вода, за предпочитане преди хранене.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА: Да се съхранява далеч от деца. Да се използва в рамките на разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Бременни жени и кърмачки следва да се консултират с лекар.   Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на растителни екстракти, витамини и минерали.

Опаковка: 60 таблетки.

Производител: Les 3Chenes, Франция.