Сет 1 "Здраве на мускулите, костите и ставите", Collagen Plus 60 капсули + Omega Pure EPA-DHA 720 – 240 меки капсули

0 от 5 / 0 гласа

255.00 лв. 295.00 лв. Спестявате 40 лв.

Основни характеристики:

1.Collagen Plus - 60 капсули, За здрави и гъвкави стави. ● Collagen Plus е хранителна добавка, съдържа магнезий, ксантохумол и неденатуриран колаген известни със своята ефективност в поддържането на здрави възпалителни маркери и гъвкавостта на ставите. ● Collagen Plus съдържа ксантохумол, който притежава мощни противовъзпалителни свойства.● Изследванията сочат, че той подобрява здравословните нива на хиалурон и колаген за здрави съединителни тъкани и гъвкавост на ставите. Ксантохумолът е много по-мощен от други модифицирани производни форми извлечени от хмела като THIAA и RIAA. ● Резултатите от клиничните изследвания цитирани тук сочат, че съставките в хранителната добавка Collagen Plus помагат за:● поддържане на здрави и гъвкави стави,● подобряване на здравите възпалителни маркери в организма,● помагат срещу оксидативния стрес. ● Дозировка: Една капсула два пъти дневно с храна .

2. Omega Pure EPA-DHA 720 - 240 меки капсули. ● Чисто рибено масло омега-3 добито от аншоа, сардина и скумрия.● Докозахексаеновата киселина (DHA) допринася за поддържането на нормална мозъчна функция* и за нормално зрение*. ●EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето*. ● *Полезен ефект се получава при дневен прием от 250 мг от EPA и DHA. ● Приемът на DHA от майката допринася за нормалното развитие на мозъка в плода и в кърмени бебета**. ● ** Полезен ефект се получава от прием на 200 мг. DHA като допълнение към дневния препоръчителен прием на омега-3 при възрастни.

Omega Pure EPA-DHA 720 е произведена в лицензирана фармацевтична лаборатория при стандартите на добрите производствени практики и е тествана за качество и чистота. Продуктът е стабилизиран с антиоксиданти и е без никакви примеси или замърсители на околната среда. И освен това без „рибешки“ вкус!

Употреба за възрастни и деца: По две меки капсули 1-2 пъти дневно (за деца по две капсули само веднъж дневно) с храна или съгласно препоръките на вашия лекар. Хранителните добавки не заместват разнообразно и балансирано хранене. Пазете от достъпа на деца. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.