Сет 3 "Баланс на кръвна захар", Alpha Lipoic Acid, 100 капсули + Gluco IR, 150 капсули + Magnesium Citrate, 120 капсули

0 от 5 / 0 гласа

209.00 лв. 249.00 лв. Спестявате 40 лв.

Основни характеристики:

1.Alpha Lipoic Acidл ● Антиоксидант Като неделима част от клетъчното дишане, Алфа-липоевата киселина (АЛК) подпомага АТФ-синтазата – продукцията на енергия в клетките от хранителните вещества (в частност въглехидратите).● Предвид същността на АЛК за комплексното подпомагане на здравето и благополучието, тази добавка носи безброй ползи: ● за производството на енергия, ● за антиоксидантната активност в клетките на цялото тяло, ● за здравословния баланс на кръвната захар. ● Дозировка:2*1 дневно.

2.Gluco IR е висококачествена хранителна добавка от витамини и минерали, създадена от патентована смес с натурални екстракти и прахове за оптимално поддържане на здравословни и балансирани нива на кръвната захар при хора, където тя е вече в нормализирани граници.● Поддържането на нивата на кръвната захар в нормални граници е критично важен аспект за цялостното здраве и жизненост. ● Диета, богата на пълноценни храни, комбинирана с адекватно физическо натоварване, помага за поддържане на нивата на глюкоза в кръвта в здравословни граници. ● Уникалната комбинация на витамини, минерали и растителни екстракти в Gluco IR осигурява усъвършенствана хранителна поддръжка на оптимален баланс на кръвната захар при вече нормализирани граници. ● Приемайте по 5 капсули дневно като хранителна добавка.

 

3.Magnesium Citrate.● Бионаличен магнезий и калций за здравословна мускулна функция.,● NutriDyn Магнезиев цитрат е натурална хранителна добавка и съдържа силно бионаличен магнезиев цитрат както и калциев цитрат – два основни минерала, които поддържат мускулната функция, минерализацията на костите, невротрансмисията и други физиологични процеси в човешкия организъм.,● Дозировка: 3*1 дневно.

Хранителните добавки не заместват разнообразно хранене. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.