Сет Околоочна грижа

5 от 5 / 1 гласа

49.00 лв. 59.00 лв. Спестявате 10 лв.
Активни съставки: манго масло, кафеено масло*, масло от макадамия*, масло от карите (Shea butter)*, китайски зелен чай*, хибискус*, пантенол*, молекулярно пречистена вода (purified water), Vit E, ЕМ**: масло от евкалипт, лавандула и лимонена трева.
 
* Био сертифицирани съставки, ** От натурални етерични масла
 
Активни съставки: масло слива*, жожоба*, шипково масло*, масло облепиха*, масло вечерна иглика*, Коко каприлат/Капрат*, Vit E*, Q10*, ЕМ**: грейпфрут и тамян 
 

Околоочен крем 30мл Нощен околоочен серум 10мл


СЕТ Околоочна грижа съдържа: Околоочен крем, 30 ml + Нощен околоочен серум, 10 ml

Подходящ комплект за интензивна грижа за поддържане на нежната кожа около очите, като заглажда и подхранва кожата идеално и я прави кадифено мека и гладка, напълно хидратирана и тонизирана. Със своята удвоена доза Vit E, тази формула има антиоксидантни свойства и потиска разграждането на еластин, което помага да се поддържа еластичността на кожата и по този начин се постига анти-стареещ ефект.
Нощен околоочен серум е богато текстуриран и специално създаден с укрепващ коензим Q10, подхранващи – масло от Облепиха и витамини Е, и обогатяващи растителни масла от шипка и синя слива. Подпомага здравината на кожата, като насърчава синтеза на колагена и подобрява еластичността, за да намали отпускането. Този подхранващ нощен серум създава защитен филм върху кожата, намалява несъвършенствата в областта на очите и спомага за регенерацията на клетките. 
 
Тествайте за индивидуална толерантност.
 
Веган продукт.
 
Околоочен крем е подходящ за дълбоко овлажняване на кожата и като успокояващо средство, тонизира кожата, като й придава младежки вид, здравословен блясък. След употребата на околоочен крем кожата е еластична и нежна като кадифе, намалява подпухването.
Подходящ за всеки тип кожа. Тествайте индивидуалната толерантност.
Веган продукт.
Не съдържа изкуствени аромати и парфюми, парабени, петролни продукти. Разгражда се в естествена среда.