Шампоан против мазен скалп Pharma Hermetic Green

0 от 5 / 0 гласа
49.00 лв. 65.00 лв. Спестявате 16 лв.

Активни съставkи:

 

Tioxolone

Органичен материал с високо съдържание на сяра. Регулира дейността на мастните жлези. Освен това има антисептични и кератолитични свойства. Инхибира мастната секреция, когато има хиперсекреция и не я променя, когато е нормална.

 

Thioxolone

Мощен антисептик, извлечен от масло от мащерка. Есенциален агент, който се използва при проблеми с прекомерно омазняване и за предотвратяване на пролиферацията на микроорганизма Pytirosporum Ovale (гъбички), който причинява появата на пърхот и дразнене на косата, чийто хранителен субстрат е себумът. Има противогъбични свойства и антибактериална активност. Успокоява раздразненията на скалпа.

 

Coco glucoside & glyceril oleate

Коко-глюкозиди и глицерил олеат, получени съответно от кокосово и зехтиново масло, които помагат за запазване и възстановяване на защитния хидролипиден филм на косата.

ОПИСАНИЕ

Шампоан против мазен скалп Pharma Hermetic е предназначен за почистване на скалпа, като се бори със симптомите на себорея и укрепва космената луковица. Kосата расте по-здрава и по-красива.

Мазнината причинява запушване на фоликула, намалявайки достъпа на хранителни вещества и кислород, необходими за растежа на косата и така прогресивно отслабва космените фоликули и косата.

За да предотврати всичко това шампоан против мазен скалп Pharma Hermetic, е формулиран с тимол и тиоксолон  (thymol & thioxolone), мощен себорегулиращ агент, който регулира дейността на мастните жлези, както и микроелементи и растителни екстракти от коприва, бирена мая, рожков, които укрепват космения фоликул и помагат за намаляване на излишния себум върху скалпа.

В допълнение, той е формулиран с микс от неагресивни вещества, за да се избегне мастната секреция, които почистват скалпа по-нежно, без да го дразнят или изсушават, посредством обилна и кремообразна пяна.